IT`S TIME TO WAKE UP - They Watch You, They Hear You, They See You, They Folow You, They Manipulate You, They Lie To You, They Steal From You - BUT WE SEEK THE TRUTH
 
 

Red Verden News

Red Verden blog vil præsentere dybdeborende kritiske journalistiske artikler om emner, som hverken dansk eller udenlandsk presse beskæftiger sig med. Viden som er nødvendig for at afsløre bagmændene og deres netværk. Viden og ideer til hvordan vi sammen kan ændre verden til et bedre sted at bo for os alle, og med et demokratisk system som ikke kan korrumperes af de plutokratiske systemer der lige nu har taget magten.
 
Person Of Interest

USA ønsker at aflive vores helt, Assange 
01-08-2016
Wikileaks stifter og grundlægger, som lige nu holdes som gidsel i den Ecuadorianske ambassade i London skal passe på.

Flere mennesker i det absolutte magthierarki i USA ønsker ham aflivet. Der er tale om alt lige fra kongresmedlemmer til de absolutte meningsdannere, som for åben skærm opfordrer til terrorisme.
 
Hvordan kan det officielle Danmark samarbejde med disse terrorister? Ja sågar mødes med dem og forhandle med dem, og handle med dem.
...

Rockefeller vidste at 9/11 ville ske 
28-07-2016
Den kendte filmproducent Aaron Rousso, som var gode venner med Rockefeller, fortæller her i et kort interview hvordan Rockefeller 6 måneder før angrebet indvier ham i at angrebet vil ske.
 
Han fortæller også at der ud af det angreb ville opstå et nyt begreb, nemlig ?War on terror? eller krigen mod terror.

Der er danske undertekster på interviewet, og hvis de engelske vises samtidig, så kan du på kommando linjen underneden...

ISIS er skabt, bevæbnet og finansieret af os 
25-07-2016
Hvis man kigger på hvem der leverer våben til dem, hvem der plejer deres tilskadekomne og hvem der køber deres olie osv, ja så er der ikke andre svar end at det er vesten og deres proxy allierede. ISIS har endnu aldrig angrebet Israel, selvom de burde være hovedfjenden, og det på trods af at de har "grænser" og styrker stående direkte over for hinanden.
 
 
Sidste uge startede Rothschild's, Cheney og Murdoch's fælles energiselskab
...

Når løgneren taler sandhed - så pas på 
22-07-2016
Regeringernes officielle propaganda kanaler er ved at tabe informationskrigen. Det er de selv ude om. Hvis de havde fortalt sandheder i stedet for propaganda, ja så havde vi nok fortsat med at lytte til dem.

Når løgneren over alle løgnere udtaler sig sådan, ja så er det fordi hendes dukkeførere har besluttet sig for at gøre noget ved det, nemlig at sætte de alternative medier ud af spillet, altså internet diktatur.
 
Derfor
...

Poul Nyrup vidste at World Trade Center ville kolapse 
14-07-2016
Vores statsminister i 2001 vidste den 11. september at det første tårn ville styrte sammen før det skete. Han blev ringet op 10 minutter før dette fysisk skete. De flere hundrede brandfolk der omkom ved nedstyrtningen fik intet at vide, og det må vel kaldes direkte mord, når en der ikke var i fare, blev advaret, mens de som var det, ikke blev det.
 
 
Endnu et søm i kisten til de flere tusinder der blev dræbt denne dag, en h&arin
...

Demokratiet kræver vi straffer vores krigsforbrydere 
11-07-2016
Chilcot rapporten er lige belastende for Anders Fogh, som den er for Blair. Hvis vi ikke stiller vores egne forbrydere for retten, så vil den onde spiral af vold bare fortsætte. At disse krigsforbrydere, bare går frit rundt, er simpelthen et legitimt rekrutteringsgrundlag for terrorister/frihedskæmpere til fortsat at angribe os.

Anders Fogh
 
Det må føles som den største hån, og er et totalt nederlag for de muslimer der støtter den demokratisk
...

Når politikere bliver forrædere 
10-07-2016
Trods overvældende folkelig opbakning til Labours leder Corbyn, nægter partiets elite uventet, at ville adlyde deres medlemmers ønsker. I første omgang faldt kupforsøget mod Corbyn til jorden, og da Labour samtidig fik en 50% forøgelse af deres medlemmer i perioden hvor kupforsøget fandt sted.
 
Medlemstallet steg fra 400.000 til 600.000 på blot 10 dage, og over 90% af de nye medlemmer meldte sig ind i protest mod kupforsøget og
...

 
Copyright © RedVerden.info, 2024. Alle rettigheder forbeholdes. Kontakt: RedVerden.info
 
Not For Profit - Politisk Organisation Red Verden - Save The World | 8660 Skanderborg - Central Denmark Region