IT`S TIME TO WAKE UP - They Watch You, They Hear You, They See You, They Folow You, They Manipulate You, They Lie To You, They Steal From You - BUT WE SEEK THE TRUTH
 
 

Om Red Verden

Vi er en flok mennesker der bekymrer os meget om verdens tilstand, samt politikernes manglende evne til at lede verden i den rigtige retning.

COP 15 i København, skulle give verden håb, men endte som en fuser, og verdens ledere viste endnu engang at de ikke evnede at løse denne så livsvigtige opgave. COP 21 i Paris løb også ud i sandet. Vi kan ikke mere stole på at vores valgte politikere repræsenterer befolkningerne. Det demokratiske system er blevet hacket af internationale banker, globalister og lobbyister med røven fuld af penge, som i stor grad er dem der styrer vores politikere og medier.
 
Med oplysende artikler vil vi forsøge at afsløre bedraget, og komme med anvisninger på hvordan vi kan tilbageerobre demokratiet på en ikke voldelig måde, så vi igen kan få jorden og vores befolkninger til at fungere på en harmonisk og bæredygtig måde. Denne hjemmeside, skal give anvisninger på hvordan du og jeg helt nede på græsrods niveau, kan være med til at ændre verden. Vi vil dokumentere nye teknologier, som vores regeringer forsøger at undertrykke, med det eneste kortsigtede mål, at kunne få nok kroner i kassen, til at betale for deres forsatte frås i ”fois gras”, og endeløse cocktail parties.

Vi vil sige til dem, at hvis de ikke evner at lede ordentligt, så træd til side og lad folket komme til. På samme vis som vi kræver af asfaltarbejderen at han lynhurtigt skal få lappet hullet i vejen, så trafikken igen kan køre uhindret videre, vil vi også kræve af jer, at i må lave lovene så de igen fungerer i forhold til hovedformålet, at spare liv og redde vores klode. Husk det. En lov skal fungere for kloden først og fremmest, dernæst for menneskeheden, og til sidst nederst på rangstigen, jer politikere.

Det modsatte af hvad det har været indtil nu. 
 
Copyright © RedVerden.info, 2024. Alle rettigheder forbeholdes. Kontakt: RedVerden.info
 
Not For Profit - Politisk Organisation Red Verden - Save The World | 8660 Skanderborg - Central Denmark Region