Nye indlæg

Kategorier

IT`S TIME TO WAKE UP - They Watch You, They Hear You, They See You, They Folow You, They Manipulate You, They Lie To You, They Steal From You - BUT WE SEEK THE TRUTH
 
 
 

ISIS er skabt, bevæbnet og finansieret af os

Skrevet af Red Verden
25-07-2016 09:45
Hvis man kigger på hvem der leverer våben til dem, hvem der plejer deres tilskadekomne og hvem der køber deres olie osv, ja så er der ikke andre svar end at det er vesten og deres proxy allierede. ISIS har endnu aldrig angrebet Israel, selvom de burde være hovedfjenden, og det på trods af at de har "grænser" og styrker stående direkte over for hinanden.
 
Isis xposed
 
Sidste uge startede Rothschild's, Cheney og Murdoch's fælles energiselskab Genie Energy Oil på at bore efter olie i den afmilitariserede zone i Golan Højderne, under Israelsk beskyttelse. Dette ville aldrig have kunnet lade sig gøre hvis Syrien ikke var i krig med hele den vestlige verden, da det ifølge FN er Syrisk teritorium.

Så når vores regeringer og propaganda pressen siger at vi fører en krig mod ISIS, ja så er det en stor løgn - de er vores allierede, og venner med vores allierede, og vores F-16 fly rammer stort set kun sandbunker udpeget af amerikanerne.
 

Kategori: Red verden

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
 
Copyright © RedVerden.info, 2024. Alle rettigheder forbeholdes. Kontakt: RedVerden.info
 
Not For Profit - Politisk Organisation Red Verden - Save The World | 8660 Skanderborg - Central Denmark Region